Tuesday, December 21, 2021

Europæiske single mænd datingside

Europæiske single mænd datingside



Gem mit navn, e-mail og websted i denne browser til næste gang, jeg kommenterer. com er en af ​​de største europæiske datingsider. Indiske singler. Gratis datingsider Sådan får du en kæreste. Prøv Charm Date GRATIS. Mulighed for altid at rejse.





Sådan vælger du de rigtige europæiske datingsider?



Bachelorer over hele verden i alle aldre drømmer om at møde og date smukke og loyale europæiske kvinder, fordi disse kvinder bliver pålidelige partnere, lidenskabelige elskere, gode venner og sensuelle kærester. I denne artikel vil vi dykke dybere ned i den europæiske datingkultur, europæisk single mænd datingside, så du vil vide, hvordan europæiske kvinder adskiller sig fra hinanden, hvilke træk de har, og hvad er de bedste gratis europæiske datingsider at møde og date disse single damer.


Selvom kvinder fra forskellige europæiske lande adskiller sig fra hinanden på grund af deres nationale mentalitet, det samfund, de voksede op i, og deres unikke personligheder, er der nogle træk ved deres karakter og adfærd, der er fælles for kvinder fra hele Europa. De fleste af de europæiske kvinder er meget uafhængige, ambitiøse og smarte, så hvis du dater en europæisk kæreste, ville du helt sikkert have en ligeværdig partner ret til at udfordre dig intellektuelt, så du aldrig ville kede dig i dette forhold.


På den anden side har europæiske kvinder ret traditionelle værdier, så de er generelt meget familieorienterede og ønsker at skabe en lykkelig familie og tage sig af den. Mest sandsynligt, når du tænker på en fransk kvinde, billedet af en petite europæisk single mænd datingside meget sexet dame med fyldige røde læber og dybe mørke øjne kommer til at tænke på.


Og det er rigtigt: Mange vil være enige om, at franske kvinder er de smukkeste kvinder på planeten. Franske datingsider er berømte for deres udvalg af smukke og følsomme damer. Franske kvinder er en drøm for enhver mand, fordi de er meget berømte for deres overjordiske skønhed og evne til at give mænd, hvad de har brug for, europæisk single mænd datingside. Selvom de er meget romantiske og bløde skabninger, er disse veninder ekstremt lidenskabelige i sengen og kender alle tricks til, hvordan man kan behage en mand seksuelt.


Damer fra Italien er smukke uden tvivl. Når de bor i et solrigt land ved havet, har de en stor chance for at modtage D-vitamin i en enorm mængde og har en meget afbalanceret kost bestående af fisk og skaldyr og frisk frugt. Alle disse bidrager til, at de har en fejlfri hud og fantastiske figurer.


Men de er eftertragtet ikke kun på grund af deres varme figurer og hilseoptrædener, men også fordi de er kendt for at blive gode partnere, der helt sikkert ville pifte enhver mands liv op. Italienske kvinder ved, hvordan de skal nyde livet, så de lever det fuldt ud, og de udstråler denne glæde overalt, hvor de går. Kvinder fra Spanien anses for at være de mest passionerede og hotte damer på planeten. Og det er sandt!


Alle mænd, der nogensinde har europæisk single mænd datingside Spanien er enig i, at gaderne i dette land er fulde af varme skønheder, der går forbi og nyder livet. Spanske damer bærer ofte flotte kjoler, der lægger vægt på deres kurver, og de anvender meget naturlig makeup for at fremhæve deres mest gavnlige ansigtstræk. Spanske kvinder elsker dans, sange og store fester.


De har flotte kroppe og langt mørkt hår, som du bliver forelsket i. Hvis du vil gøre dit liv til en konstant fejring af kærlighed, skal du helt sikkert anskaffe dig en spansk dame. Når vi taler om Storbritannien, kommer dronning Elizabeth i tankerne med al dens ynde og elegance. Alle britiske kvinder lærer af hende og deres mødre, hvordan man passer godt på deres kroppe, hvordan man vælger den bedste klipning, der passer til deres ansigter, og hvordan man vælger de bedste outfits, der er både elegante og attraktive.


Hvis du elsker at være i selskab med en meget traditionel dame, europæisk single mænd datingside, en britisk kvinde er, hvad du har brug for. De ved, hvordan de skal opføre sig som rigtige dronninger, så du ville også føle dig som en konge med en af ​​dem. Britiske damer er også meget veluddannede og karriere-mindede, så hvis du vil være sammen med en meget moderne kvinde, europæisk single mænd datingside, du vil nyde din britiske datingoplevelse.


Kvinder fra Tyskland har været heldige at have et meget flot udseende, europæisk single mænd datingside. De fleste af dem er blonde, blåøjede skønheder med en krop, der får mænd til at gå amok, europæisk single mænd datingside.


De vælger også fantastiske outfits, der fremhæver alle fordelene ved deres figur og skjuler de små fejl. Kvinder fra Tyskland er også meget konservative og utrolig smarte. Disse europæisk single mænd datingside ved, hvad de ønsker af livet og af deres partner. På den anden side har de meget traditionelle værdier, og de er gode koner og mødre, fordi de altid behandler deres familier som højeste prioritet.


Kvinder fra Østrig er meget stilfulde. De fleste af dem europæisk single mænd datingside meget succesrige karrierer, så de går med en smart afslappet stil, men de nyder også at besøge venner eller tage til nogle begivenheder efter arbejde, så de ved, hvordan de skal pifte den kedelige kontorstil op og give den en unik charme og elegance.


Østrig er kendt for at være kontrastens land, og det er dets kvinder også. Østrigske damer er både meget selvstændige og meget kreative og feminine. Hvis du dater østrigske kvinder, ville du blive overrasket over, hvordan de formår at være rigtige pige-bosser på arbejdet og sexede dronninger derhjemme. Disse nordlige skønheder har silkebleg hud, flot blond hår og små figurer.


De ved, hvordan de skal passe godt på sig selv og deres kroppe, så det ville være en sand fornøjelse at gå hånd i hånd med denne kvinde, da alle mænd ville være jaloux på, at du har denne Barbie-lignende kvinde.


Sverige er et meget progressivt land med et fantastisk uddannelsessystem, så det er ikke underligt, at disse kvinder er meget smarte og meget interessante personligheder. Svenske kvinder stifter normalt familie i slutningen af ​​tyverne eller begyndelsen af ​​30'erne, fordi de i deres ungdom foretrækker at fokusere på at få en god uddannelse og opbygge en succesfuld karriere, europæisk single mænd datingside.


En sådan tilgang giver dem mulighed for fuldt ud at fokusere på deres familier senere europæisk single mænd datingside i livet, når deres liv er afgjort, og de kan give deres mænd og børn deres fulde og udelte opmærksomhed.


I dag vælger europæiske kvinder fra forskellige europæiske lande online dating frem for traditionelle offline. Grunden til det er, at europæiske damer ikke ønsker at spilde et minut af deres tid på folk, der enten ikke er interesseret i seriøse forhold eller ikke opfylder deres datingkrav.


Online dating sites tillader europæiske kvinder kun at kommunikere med singler, der er interesserede i forhold. Men vigtigst af alt, de fleste af online datingsiderne giver dem mulighed for at filtrere brugere efter deres præferencer, så de kun kan møde de singler, der deler deres værdier og datingmål, europæisk single mænd datingside. I dag er der mange vesteuropæiske datingsider, hvor du kan møde singler gratis eller på betalingsbasis.


Der er også mange nichede østeuropæiske datingsider gratis, som ikke kræver, at du betaler for at bruge dem, europæisk single mænd datingside.


Vi foretog research og sammenlignede nogle af de mest populære europæiske datingsider for at forstå, hvilke platforme der er de mest pålidelige og effektive. Så hvis du ønsker at blive bruger af de effektive gratis og ingen kreditkort nødvendige europæiske datingsider, så tjek disse sider ud! com er en international datingside med fokus på europæisk dating, der hjælper single mænd fra hele verden til at forbinde med smukke og loyale europæiske damer, der leder efter kærlighed.


For at blive medlem af Zoosk. com, skal du angive din e-mailadresse og dit fulde navn. Når du har indsat disse oplysninger i registreringsformularen, vil du modtage en bekræftelses-e-mail.


Du skal bekræfte, at du virkelig ønsker at oprette en konto på denne platform. Når du har gjort dette, er du alle klar til at gennemse profiler af europæiske singler, sende dem hurtige beskeder og lange breve. I de seneste år har eHarmony. com platform er blevet meget populær blandt dem, der ønsker at date europæiske singler. Grunden til, at denne platform har så mange brugere, er, at den har til formål at give sine brugere et sikkert datingmiljø.


Så denne platform stræber efter at implementere de mest moderne beskyttelsessystemer for at minimere eventuelle ondsindede aktiviteter på datingsiden. Hvis du vil oprette en konto på eHarmony-siden, skal du blot udfylde registreringsformularen med de grundlæggende detaljer om dig selv og bekræfte din e-mail. Registreringsprocessen er meget nem og hurtig.


Desuden er det gratis, så du hurtigt kan afslutte registreringen og begynde at bruge siden. Hvis du ikke er sikker på, hvem du vil date, europæisk single mænd datingside, du kan bare manuelt gå gennem databasen over brugere.


Når du har fundet nogen, vil du gerne vide bedre, og du kan like deres billeder eller kommentere dem for at udtrykke din interesse.


com er en meget effektiv platform. Som du kan se på dets navn, er denne platform et sted for at møde veluddannede, succesrige og seriøse singler fra Europa.


EliteSingles er et sted for dem, der ved, hvad de vil have og er klar til at bruge penge på det. At blive medlem af eHarmony-siden er en rolig nem, men tidskrævende proces. Det første du skal gøre er at udfylde tilmeldingsformularen. Når du har givet alle de grundlæggende oplysninger, skal du gennemgå et detaljeret spørgeskema om dig selv og dine datingforventninger.


Du skal angive dine hobbyer og mål i livet, men du vil også blive bedt om at beskrive din perfekte partner, europæisk single mænd datingside.


Denne proces kan tage et stykke tid, men det er det hele værd, da disse oplysninger vil blive brugt i fremtiden til at tilbyde dig de bedst egnede matches. com er den første på vores liste over gratis europæiske datingsider. com fungerer perfekt for dem, der drømmer om at møde og date østeuropæiske single damer, fordi det har alle de nødvendige værktøjer europæisk single mænd datingside funktioner til at forbinde med singler online, etablere relationer med dem og derefter tage dit forhold til det virkelige liv.


Tilmelding på Match, europæisk single mænd datingside. com tager kun op til 5 minutter, så du kan hurtigt oprette en konto og begynde at møde europæiske singler. Men hvis du vil øge dine chancer for at finde passende matches og vil tiltrække mere opmærksomhed, anbefaler denne en af ​​de bedste østeuropæiske datingsider at udfylde din brugerprofil.


Det foreslås at give alle detaljer europæisk single mænd datingside din personlighed og hobbyer, så andre mennesker ved, hvilken slags person du er. Det foreslås også at uploade nogle europæisk single mænd datingside billeder i god kvalitet for at tiltrække endnu flere brugere, europæisk single mænd datingside. Mens du vælger billedet til din datingprofil, anbefaler denne europæiske datingside at uploade de billeder, hvorpå europæisk single mænd datingside smil og brug ikke solbriller.


Sørg for at undgå provokerende eller vulgære billeder. Nogle websteder om online dating anbefaler også at uploade billeder med din familie eller venner.


RussianBeautyDate er en af ​​de bedste østeuropæiske datingsider gratis, der giver vestlige bachelorer mulighed for at møde singlekvinder fra østeuropæiske lande. Dette websted har været i online dating nichen i årevis allerede, så det har al den nødvendige ekspertise for at give sine brugere den mest komfortable og sikre online dating oplevelse.


com er kendt for at være en af ​​de bedste østeuropæiske datingsider gratis, og der er mange grunde til dette. Først og fremmest kan du hurtigt og gratis oprette en konto på denne europæiske datingside. For det andet får du adgang til forskellige kommunikationsværktøjer, der gør online datingoplevelse så nem og effektiv som muligt.


Det, der gør RussianBeautyDate. Når du har spørgsmål om funktionaliteten af ​​siden eller oplever nogen form for problemer, er du altid velkommen til at kontakte kundesupporten på denne platform, og de vil løse alle dine forespørgsler rettidigt. På RussianBeautyDate. KissRussianBeauty er en international datingside, der fokuserer på østeuropæisk dating og kaldes ofte en af ​​de mest effektive og foretrukne østeuropæiske datingsider.


Grunden til en sådan popularitet af dette websted er dets mange forskellige interaktionsværktøjer lige fra simpel online chat til rigtige gaver og levering af blomster. com Østeuropæiske datingsider skiller sig markant ud blandt andre sider, fordi det ikke kun har de nødvendige funktioner til at etablere og udvikle romantiske forhold på internettet, men det hjælper også sine brugere med at tage dem ud i det virkelige liv. Dette websted tilbyder en meget nyttig funktion af gaver og blomsterlevering.


Du kan vælge gaven fra deres katalog, og den vil blive leveret til din elskede. Udvalget af gaver er meget flot, og du kan vælge chokolade, gadgets, europæisk single mænd datingside, eller endda smykker.


Europæisk dating er, hvad mange mænd drømmer om, da vi ved, hvor fantastisk og betagende det kan være.





100 gratis australske datingsider



For at spare dig for forvirringen, når du bliver konfronteret med denne sandhed i det virkelige liv, er her et par ting, du bør vide for at få forholdet til din euro-bae til at fungere. Hurtig ansvarsfraskrivelse: Denne sammenligning har på ingen måde til formål at kaste skygge over vores højt elskede vestlige ledsagere. Det er simpelthen en guide til de store forskelle i europæisk og amerikansk dating, så du ved, hvad du kan forvente! Og nu, uden videre, er her variationerne i de amerikanske og østeuropæiske datingkulturer:.


Østeuropæiske fyre kan virkelig ikke lide at mærke ting. Du vil gå på mange dates, hænge ud og endda blive intim. I modsætning til amerikanske mænd, der elsker et tag, ser europæiske fyre ikke behovet for det. De finder andre måder at forsikre dig om deres engagement, og du skal måske bare tage, hvad du får. Mænd fra europæiske lande har en tendens til at have meget tætte venskaber.


Så bliv ikke for skuffet, hvis en eller to af dine dates ender med at blive gruppedate med banden på deres yndlingssted. Faktisk er dette noget, du bør tage som et kompliment, da det betyder, at han ser nok af en fremtid med dig til at involvere sine venner. Amerikanske drenge, på den anden side, har en tendens til at undgå at blande venskaber og forhold uanset årsag.


Så hvis du er træt af nagende mænd, du tidligere dater for at introducere dig til deres venner, vil du måske kigge lidt længere mod øst efter kærlighed. Amerikanske mænd lever livet på overhalingsbanen, og det gælder også for deres forhold. Det er ikke ualmindeligt at finde par, der flytter sammen eller endda bliver gift efter kun at have kendt hinanden i et par måneder.


Den samme tilgang anvendes også, når intimitet med one-night stands og sex på den første date er meget almindelig i den vestlige datingkultur. Dette er dog ikke tilfældet med østeuropæiske mænd. Disse fyre elsker at tage sig tid, og du bliver nødt til at være tålmodig.


De tager bare lidt længere tid at komme dertil, end hvad du måske er vant til. Ikke for at virke negativ over for amerikanske mænd, men de har intet om østeuropæere, når det kommer til manerer og respekt for kvinder. Europæere lærer fra barnsben at være perfekte herrer i alt fra hvordan de taler til kvindelige venner til hvordan de behandler deres betydningsfulde andre.


Så gør dig klar til en smuk gammeldags herrebehandling. Endelig adskiller europæiske fyre, især italienske mænd, sig fra amerikanske mænd, når det kommer til åbenhed om at spille på banen. Mens nogle hvis ikke de fleste amerikanere er okay med at date flere piger ad gangen, når de finder ud af, hvad de vil have, foretrækker europæere at holde deres forhold eksklusive.


Dette er perfekt, hvis du har problemer med at dele, da du kan være sikker på, at du har hans fulde opmærksomhed. Som nævnt ovenfor er disse mænd ikke særlig store på etiketter.


De gør dog op for dette med deres forhåndstilgang til tingene. Du får måske ikke den titel på forholdet, du ønsker, men du er garanteret loyalitet. Disse mænd værdsætter virkelig respekt, så at give dem det er en af ​​de bedste veje ind i deres hjerter.


Lyt til hans råd. Sætter pris på hans indsats. Vis interesse for hans planer. Alle disse bidrager til respekt og vil helt sikkert holde dig i hans sind. Østeuropa består af overvejende konservative kulturer, så du skal lære at være beskeden for at fange øjet på en af ​​deres mænd.


Men de sætter også pris på en indsats for at se pæn ud, så sørg for at holde det krydret og interessant på alle måder, du kan. com gratis. net For at matche dets skæve navn, er Inter Kontakt et åbent sindet datingside for russiske, polske og ukrainske kvinder i alle aldre, der leder efter kærlighed.


Tilmeld dig InterKontakt. net gratis. com På denne side vælger du ikke kun folk ud fra deres ansigter, men du vælger dem også ud fra deres uddannelsesniveau. Tilmeld dig InternationalCupid. com Som en del af Cupid Media-kredsen, som forbinder singler fra forskellige lande med verden, lover Ukraine Date at forbinde ægte profiler af ukrainske kvinder med singler over hele verden.


Tilmeld dig UkraineDate. com Over 90 procent af medlemmerne her er over 30 år. Tilmeld dig EliteSingles. com Dette er en berømt datingside, der henvender sig til singler i alle aldre.


Det har en prøveperiode, hvor en person har lov til at sms'e, ringe og e-maile frit, før de betaler for tjenesterne.


Mange mennesker har givet det gode anmeldelser, fordi det har hjulpet dem til at mødes med deres nuværende kære. Tilmeld dig Match. Tilmeld dig AnastasiaDate. com Mate one er et avanceret datingwebsted, som bruger innovative algoritmer til at give dig de bedst matchende partnere, uanset hvor du er. Slut dig til Mate1. uk Hvis du ønsker et stærkt og langvarigt kærlighedsforhold, er dette det bedste sted at søge medlemskab på. Deltag i eharmony.


uk gratis. com Du kan tilmelde dig dette websted ved at oprette forbindelse til enten din e-mail eller sociale mediekonto. Tilmeld dig CanOodle. Sådan vælger du de rigtige europæiske datingsider? Tips til at vælge de bedste europæiske datingsider Dette er nogle af de ting, du skal overveje, når du leder efter de rigtige datingsider, der passer til dine behov og præferencer.


Deres online privatliv Når du finder de bedste europæiske datingsider, vil du gerne nyde oplevelsen af ​​at møde nye mennesker uden at gå på kompromis med din sikkerhed. Et aktivt og imødekommende fællesskab Hvis du ønsker at møde andre europæiske singler, vil du være sikker på, at hele fællesskabet er livligt og venligt. Vigtige funktioner Funktionerne i European Dating-appen bør også have betydning. Betaling Du skal også overveje dit budget, når du leder efter de bedste datingsider.


Del på Facebook Del. Del på Twitter Tweet. Del på Google Plus Del. Del på Pinterest Del. Del på LinkedIn Del. Del på Digg Del. Franske kvinder er en drøm for enhver mand, fordi de er meget berømte for deres overjordiske skønhed og evne til at give mænd, hvad de har brug for.


Selvom de er meget romantiske og bløde skabninger, er disse veninder ekstremt lidenskabelige i sengen og kender alle tricks til, hvordan man kan behage en mand seksuelt.


Damer fra Italien er smukke uden tvivl. Når de bor i et solrigt land ved havet, har de en stor chance for at modtage D-vitamin i en enorm mængde og har en meget afbalanceret kost bestående af fisk og skaldyr og frisk frugt. Alle disse bidrager til, at de har en fejlfri hud og fantastiske figurer.


Men de er eftertragtet ikke kun på grund af deres varme figurer og hilseoptrædener, men også fordi de er kendt for at blive gode partnere, der helt sikkert ville pifte enhver mands liv op. Italienske kvinder ved, hvordan de skal nyde livet, så de lever det fuldt ud, og de udstråler denne glæde overalt, hvor de går. Kvinder fra Spanien anses for at være de mest passionerede og hotte damer på planeten. Og det er sandt! Alle mænd, der nogensinde har besøgt Spanien, er enige om, at gaderne i dette land er fulde af varme skønheder, der går forbi og nyder livet.


Spanske damer bærer ofte flotte kjoler, der lægger vægt på deres kurver, og de anvender meget naturlig makeup for at fremhæve deres mest gavnlige ansigtstræk. Spanske kvinder elsker danse, sange og store fester.


De har flotte kroppe og langt mørkt hår, som du bliver forelsket i. Hvis du vil gøre dit liv til en konstant fejring af kærlighed, skal du helt sikkert anskaffe dig en spansk dame. Når vi taler om Storbritannien, kommer dronning Elizabeth i tankerne med al dens ynde og elegance.


Alle britiske kvinder lærer af hende og deres mødre, hvordan man passer godt på deres kroppe, hvordan man vælger den bedste klipning, der passer til deres ansigter, og hvordan man vælger de bedste outfits, der er både elegante og attraktive. Hvis du elsker at være i selskab med en meget traditionel dame, er en britisk kvinde, hvad du har brug for. De ved, hvordan de skal opføre sig som rigtige dronninger, så du ville også føle dig som en konge med en af ​​dem.


Britiske damer er også meget uddannede og karrieremindede, så hvis du vil være sammen med en meget moderne kvinde, vil du nyde din britiske datingoplevelse.


Kvinder fra Tyskland har været heldige at have et meget flot udseende. De fleste af dem er blonde, blåøjede skønheder med en krop, der får mænd til at gå amok. De vælger også fantastiske outfits, der fremhæver alle fordelene ved deres figur og skjuler de små fejl. Kvinder fra Tyskland er også meget konservative og utrolig smarte. Disse hunner ved, hvad de vil have af livet og af deres partner. På den anden side har de meget traditionelle værdier, og de er gode koner og mødre, fordi de altid behandler deres familier som højeste prioritet.


Kvinder fra Østrig er meget stilfulde. De fleste af dem har meget succesrige karrierer, så de går med en smart afslappet stil, men de nyder også at besøge venner eller tage til nogle begivenheder efter arbejde, så de ved, hvordan de skal pifte den kedelige kontorstil op og give den en unik charme og elegance.


Østrig er kendt for at være kontrastens land, og det er dets kvinder også. Østrigske damer er både meget selvstændige og meget kreative og feminine. Hvis du dater østrigske kvinder, ville du blive overrasket over, hvordan de formår at være rigtige pige-bosser på arbejdet og sexede dronninger derhjemme. Disse nordlige skønheder har silkebleg hud, flot blond hår og små figurer. De ved, hvordan de skal passe godt på sig selv og deres kroppe, så det ville være en sand fornøjelse at gå hånd i hånd med denne kvinde, da alle mænd ville være jaloux på, at du har denne Barbie-lignende kvinde.


Sverige er et meget progressivt land med et fantastisk uddannelsessystem, så det er ikke underligt, at disse kvinder er meget smarte og meget interessante personligheder. Svenske kvinder stifter normalt familie i slutningen af ​​tyverne eller begyndelsen af ​​30'erne, fordi de i deres ungdom foretrækker at fokusere på at få en god uddannelse og opbygge en succesfuld karriere.


En sådan tilgang giver dem mulighed for fuldt ud at fokusere på deres familier senere i livet, når deres liv er afgjort, og de kan give deres mænd og børn deres fulde og udelte opmærksomhed. I dag vælger europæiske kvinder fra forskellige europæiske lande online dating frem for traditionelle offline.


Grunden til det er, at europæiske damer ikke ønsker at spilde et minut af deres tid på folk, der enten ikke er interesseret i seriøse forhold eller ikke opfylder deres datingkrav.


Online dating sites tillader europæiske kvinder kun at kommunikere med singler, der er interesserede i forhold. Men vigtigst af alt, de fleste af online datingsiderne giver dem mulighed for at filtrere brugere efter deres præferencer, så de kun kan møde de singler, der deler deres værdier og datingmål. I dag er der mange vesteuropæiske datingsider, hvor du kan møde singler gratis eller på betalingsbasis.


Der er også mange nichede østeuropæiske datingsider gratis, som ikke kræver, at du betaler for at bruge dem. Vi foretog research og sammenlignede nogle af de mest populære europæiske datingsider for at forstå, hvilke platforme der er de mest pålidelige og effektive. Så hvis du ønsker at blive bruger af de effektive gratis og ingen kreditkort nødvendige europæiske datingsider, så tjek disse sider ud! com er en international datingside med fokus på europæisk dating, der hjælper single mænd fra hele verden til at forbinde med smukke og loyale europæiske damer, der leder efter kærlighed.


For at blive medlem af Zoosk.

No comments:

Post a Comment