Tuesday, December 21, 2021

Hvem er ryan seacrest dating

Hvem er ryan seacrest dating



Ryan Seacrest har været i forhold med Shayna Terese Taylor —Dominique PiekJulianne Hough —Jasmine WaltzSophie MonkHolly HuddlestonTara ConnerSheryl CrowShana Wall —Erica Lancellotti — og Tiffani Thiessen. De var tændt og slukket, indtil nyheden kom i juni om, at de var gået fra hinanden. Hvem er ryan seacrest dating Seacrest og Aubrey Paige dater efter sigende. Uenig Enig. Hans dyrekredsdyr er Tiger. Parret blev afbildet, mens de fangede en helikopter ved New Yorks vestlige motorvej Heliport, før de tog afsted i en Range Rover.





MAJOR DISS?



RYAN Seacrest har fundet kærligheden med den fantastiske model Aubrey Paige - et år efter hans brud med sin mangeårige kæreste Shayna Hvem er ryan seacrest dating. American Idol-værten, 46, der tilbragte Memorial Day Weekend med Aubrey, 23, hvem er ryan seacrest dating, siges at være 'meget glad' for romantikken. I mellemtiden tilføjede insideren, at parret var "meget glade sammen og havde det godt", da de "holder deres forhold meget privat.


Parret blev afbildet, mens de fangede en helikopter ved New Yorks vestlige motorvej Heliport, før de tog afsted i en Range Rover. Ryan og eksen Shayna slog op for tredje og sidste gang i juni sidste år. På det tidspunkt sagde en insider for stjernen: "Ryan og Shayna besluttede at afslutte deres romantiske forhold i mindelighed for nogen tid siden.


Ryan havde tidligere antydet, at alt ikke var godt, og sammenlignede forholdet med en rutsjebane. Han sagde: "Du ved, når vi kører forbi en forlystelsespark, hvem er ryan seacrest dating, Jeg kigger altid på rutsjebanen og siger: 'Se, der er vi'.


Det hele er helt klart op og ned på løkker. Hop direkte til indholdet. Log ind. US Edition UK Edition Scottish Sun Irish Sun. Hjem Nyheder Underholdning Livsstil Penge Sundhed Sport Teknologi Rejsemotorer.


Alt fodbold. Alle underholdningsfilm fra berømtheder TV. Underholdning Berømthed Rebecca Calderwood. Mest læst i Celebrity. HELDIG PETE! Kim Kardashian poserer i nøgen bodysuit efter 'mødet med kæresten Petes familie'. DET ER ALVORLIGT! SUNDHEDSSKRÆMNING Grunden til at Trevor Noahs operation går viralt.


MAJOR DISS? DU MÅSKE LIDE. MERE TIL DIG.





havde freddie fackelmayer en kæreste, mens han datede whitney



Han begyndte at date kokken og influenceren Shayna Taylor i De var tændt og slukket, indtil nyheden kom i juni om, at de var gået fra hinanden. med Kelly og Ryan talsmand sagde på tidspunktet for deres split. Nyheden om deres split kom efter Ryan fortalte fans, at han og Shayna var blevet sammen igen for tredje gang. så vi er blevet sammen, brudt op, stået sammen, brudt op. Kelly drillede Ryan og sagde, at det ikke rigtig var et jubilæum, hvortil Ryan svarede: "Nej, det er en otte-årig løbetur, men det er vores tredje løb sammen.


Så vi fejrer hver prøvelse. Ryan blev afbildet på ferie med en mystisk kvinde i Cabo San Lucas, Mexico, i juni. Han datede kortvarigt Desperate Housewives-skuespillerinden Teri Hatcher, men hun hævder ikke at vide, hvorfor han ikke forfulgte hende til en første date.


US Edition UK Edition Scottish Sun Irish Sun. Hjem Nyheder Underholdning Livsstil Penge Sundhed Sport Teknologi Rejsemotorer. Alt fodbold. Alle underholdningsfilm fra berømtheder TV. Underholdning Berømthed Rebecca Calderwood.


Mest læst i Celebrity. HELDIG PETE! Kim Kardashian poserer i nøgen bodysuit efter 'mødet med kæresten Petes familie'. Hollywood-ungkarlen Ryan Seacrest tog sin seneste kæreste, Instagram-modellen Aubrey Paige, til Hamptons i weekenden Memorial Day. Billeder taget af Daily Mail viser den årige og hans årige rygtede kæreste, der ankommer tilbage til NYC fra deres weekend væk.


På billederne, som blev taget ved en heliport på West Side Highway, ses Seacrest iført et stilfuldt outfit bestående af en nautisk-stribet Gucci-skjorte, en matchende fedora og jeans. Han bar også en ansigtsmaske midt i den igangværende pandemi. I mellemtiden var Paige klædt afslappet i et par højtaljede jeanshorts, en olivenskjorte og udstyret med Gucci-tasker.


Sidste juni blev han set sammen med en anden veninde, der slikkede solen i Cabo San Lucas, Mexico. I juni meddelte Seacrest, at han og Taylor, 29, officielt var forbi. Læs Næste. Alt om Lordes solgule look fra 'Solar Power' Denne historie er blevet delt 94 gange. Denne historie er blevet delt 43 gange. Denne historie er blevet delt 23 gange. Denne historie er blevet delt 20 gange. Del dette: Klik for at dele på Facebook Åbner i nyt vindue Klik for at dele på Twitter Åbner i nyt vindue Flipboard WhatsApp Klik for at e-maile dette til en ven Åbner i nyt vindue Klik for at kopiere URL.

No comments:

Post a Comment