Tuesday, December 21, 2021

Online dating idéer

Online dating idéer



Virtuell Happy Hour med vänner För det mesta när vi går på en dejt går vi på dejt 2, bara du och din partner men ibland har gruppdejting sina förmåner och sociala fördelar, online dating idéer. Håll farten igång, planera resorna nu medan ni båda har tid online dating idéer sitt ner, titta på resetidningar eller webbplatser där du kan skriva ut äventyr som fångar dina intressen i och runt de städer du är sugen på att utforska. Vem lagade den mer eleganta boeuf bourguignonne? Kärlekens uttryck, online dating idéer, genom beröring, att vi en gång kunde kommunicera igenom till vår partner har ersatts av en bit teknik i våra händer eller sittande på våra skrivbord i vart och ett av våra separata hem. Du kan besöka den lokala parken, stranden eller din egen bakgård. Att använda ett nytt språk hjälper dig att förbättra dig och bli mer flytande så varför inte engagera din partner i att lära dig språket med dig? Two Truths and a Lie är ett vanligt isbrytarspel och är en rolig aktivitet för par som lär känna varandra.





Lista över virtuella datumidéer



Den mänskliga beröringen har vetenskapligt bevisats vara ett väsentligt behov för att mänskligheten ska trivas. Korrekt utveckling och bindning genom beröring krävs för spädbarn. Vuxna kräver fysisk kontakt med andra människor för att utveckla tillit, online dating idéer, känslor av trygghet och uttrycka kärlek till varandra. Men i den rådande världskrisen, online dating idéer, vi befinner oss nu mitt i ett ögonblick där beröring undviks.


Vi måste förbli ett visst avstånd från en annan person och själva tanken på beröring kastas ut ur sinnet omedelbart. Att stanna hemma uppmuntras, vilket kan innebära att vissa av oss blir separerade från vår andra.


Uttrycket av kärlek, genom beröring, som vi en gång kunde kommunicera till vår partner har ersatts av en bit online dating idéer teknik i våra händer eller sittande på våra skrivbord i vart och ett av våra separata hem. Samlingsplatser har stängts och öde så att gå ut på dejter är inte längre ett alternativ. Hur ska vi gå vidare?


Hur ska vi kunna fortsätta utveckla en relation om dejting inte längre kan vara en normal del av livet? Ärligt talat är detta inte ett helt nytt koncept. Det finns par bland oss ​​som redan har upplevt behovet av att bli kreativa med virtuella dejtingidéer eftersom de är i långdistansförhållande. Oavsett hur många mil mellan er, är avstånd avstånd. När möjligheten att se varandra personligen är drastiskt begränsad är det dags att tänka om hur du kan dejta.


Att anstränga sig är nyckeln till detta sätt online dating idéer liv. Dela med dig av att komma med idéer och försök att inte överlåta till bara en av er att hela tiden planera. Så nu är det dags att fullända det här sättet att ansluta. Se på den positiva sidan med denna metod för dejting, online dating idéer.


Mindre distraktion från omgivningen på offentlig plats betyder att bara ni två, även om ett par idéer nedan föreslår gruppdejter som spenderar kvalitetstid med varandra. Några av följande virtuella idéer skulle vara ett perfekt tillfälle att testa denna teori om ökad tillgivenhet genom ögonkontakt när du börjar engagera dig i virtuell dejting för att hålla lågan i ditt förhållande brinnande.


Du försöker hålla den gnistan vid liv så ta ur pyjamasen och piffa upp dig. En annan bra idé för virtuell middagsdejt är att var och en beställa en måltid åt den andra och få den levererad till sina respektive hus. Alla älskar en överraskning! En av de bästa dejtingsidéerna sent på kvällen! Sätt på din favoritdansmix, få din partner på andra linjen och starta din egen privata dansfest i bekvämligheten av ditt eget hem. Blir kanske lite galen, online dating idéer, dekorera och få igång lite rolig belysning precis som i klubbmiljön.


Appar, appar överallt där det finns appar! Vi har massor av alternativ där ute nu för tiden för er två att engagera er i lite vänskap, online dating idéer, konkurrens med varandra. En annan ganska vanlig och enkel idé är att Skype din partner och bosätta sig för en filmupplevelse tillsammans.


Att titta på film är en av de allra bästa sakerna att göra i ett långdistansförhållande över skype. Här är några av våra favoritfilmer för parresor som ni kan se tillsammans! Ta ett glas vin eller en pint öl, sätt dig i soffan, sätt igång Skype och ställ djupare frågor för att verkligen lära känna den andra personen lite bättre.


Det finns en god chans att du kommer att ta reda på saker som du aldrig visste om din partner, online dating idéer. Detta kan fungera oavsett hur länge ni har varit tillsammans eftersom människor förändras över dagar, månader och år. Om ni båda tycker om att läsa, bestäm er för veckoböcker att läsa, schemalägg sedan samma tid varje vecka för att sitta ner och diskutera boken tillsammans.


En av de mest kreativa skype-dejtidéerna! Om så är fallet, öppna ditt sinne när din partner väljer och tillåt dig själv att läsa böcker som du kanske aldrig skulle ha plockat upp annars.


Vet aldrig, du kanske hittar en ny författare eller genre att ägna sig åt. Oavsett längd online dating idéer tid du och din partner måste spendera isär, det är alltid trevligt att planera för framtiden så att ni har något att hämta online dating idéer om, att se fram emot tillsammans. Håll farten igång, online dating idéer, planera dessa resor nu medan ni båda har tid att sitta ner, online dating idéer, läs resetidningar eller webbplatser där du kan skriva ut äventyr som fångar dina intressen i och runt de städer du är sugen på att utforska.


Skriv ut bilder, äventyrsbroschyrer eller artiklar och lägg dem på sidorna i en pärm eller anteckningsbok så att ni båda enkelt kan gå tillbaka när ni kommer runt för att befästa planer för resor.


Här är våra bästa ställen att resa till för att komma igång. Var och en av er går och köper ert material, sätter upp era individuella utrymmen och sätter igång klassen. Även om du inte har någon konstnärlig talang, gå inte förbi denna datumidé eftersom du kan skratta mycket över de färdiga produkterna. En annan middagsdejtidé är att välja ut ett recept tillsammans, online dating idéer, helst en ny som ingen av er online dating idéer gjort tidigare, online dating idéer.


Koka upp receptet tillsammans, samtidigt så det är nästan som att du är fysiskt i online dating idéer tillsammans förbereder måltiden.


Sätt en snurr på den här, låt din dejt välja sin favorit öl- eller vinval åt dig, gå och köp dem och ge sedan dina egna åsikter om valen. Skicka länkar till dina personliga spellistor till varandra och ta dig tid att verkligen lyssna på de andras favoritlåtar av favoritband.


Diskutera dessa band och vilken betydelse låtar har för dig. Musik är ganska viktigt för många människor och det har funnits ögonblick i livet där låtar gjort intryck av olika anledningar så det här är ett bra sätt att lära sig mer om på en annan på en djupare nivå också. Stärk sinnet samtidigt som du har roligt med varandra i att hitta svar på de utmanande frågor som korsord alltid tycks presentera. Online dating idéer museer och konstgallerier arbetar för att hålla sig flytande i dessa osäkra tider.


Som svar har de lagt ut sina gallerier online. Detta gynnar dig och ditt virtuella dejtingliv för nu kan ni två ta en rundtur tillsammans och utforska det stora utbudet av medier inom konst i olika delar av världen utan att ens lämna era vardagsrum, online dating idéer. För det mesta när vi går på en dejt går vi på en dejt 2, online dating idéer, bara du och din partner men ibland har gruppdejting sina förmåner och sociala fördelar.


Stiga på online dating idéer gruppen happy hour med vänner, online dating idéer. Alla kan komma på toppen av sin favoritdryck, gå på en gruppskype och umgås, på distans, men alla tillsammans också. Kom ikapp, skämt, skratta och håll kontakten med alla dina andra online dating idéer vänner också.


Gary Chapman. I likhet med de 5 kärleksspråken finns det 3 anknytningsstilar som vuxna har som de tar med sig in i relationer.


Plocka upp boken, bifogad av Amire Levine, online dating idéer, M. Heller, M, online dating idéer.


Värt att veta för att skapa en sund relation som håller. Använd en dejtkväll för att diskutera planerna för er framtid tillsammans. Försök att lösa problem som kan finnas mellan er två.


Se till att ni båda är på samma sida och är tydliga med vilka idéer ni har för vart förhållandet är på väg. Att använda ett nytt språk hjälper dig att förbättra dig och bli mer flytande så varför inte engagera din partner i att lära dig språket med dig? Kanske ta en pekpinne från en av destinationerna du placerade i din framtida resebok som ni två satte ihop på ett tidigare datum och låt det avgöra vilket språk som ska läras tillsammans.


Sedan lärande, online dating idéer, att öva och bli flytande kommer att vara lätt eftersom ni båda kan prata språket med varandra. Kanske under dina virtuella dejter, ja? Du kan komma igång här med några av våra grundläggande spanska fraser! Ett superkul spel att sätta ihop. Ställ in din enhet för att Skype din dejt och börja sedan spela scener från filmer, imitera vissa skådespelerskor eller skådespelare, online dating idéer åtgärder för att få den andre att gissa ord eller fraser.


En-mot-en Pictionary kan vara ett skrattframkallande alternativ när du ser din partner försöka skissa bilder för att få dig att gissa deras ämne eller betydelse. Att hålla sig frisk kan hålla sinnet och kroppen friska i dessa galna tider så varför inte anmäla dig till en yogaklass online tillsammans?


Innan lektionen börjar koppla upp din Skype så att du kan vara precis bredvid din dejt och utöva yoga. Sök efter idéer om sällskapsplantering, växtsorter i frökatalogerna och verktyg som behövs för att få igång trädgården. Förhoppningsvis, när alla föremål anländer, kommer social distansering att avbrytas och du kommer att kunna ha ett fysiskt datum för att faktiskt plantera online dating idéer frön tillsammans. Varför vänta på en fysisk semester till en av de platser du lägger i din framtida resebok?


Gå dit på en virtuell dejt. Tack och lov för internet och dess förmåga att omedelbart ta dig till vilken plats som helst i världen! Utforska Online dating idéer för virtuella stadsturer och skönheten de erbjuder till turister av alla slag. Ett bra kvällsspel, det här är mer ett spel för att diskutera dina dagliga vinster Rosor och dagliga kämpar törnen. Försök att fokusera på att beskriva fler rosor än taggar, vilket kan vara mycket svårt att göra när man tvingas hålla sig inom gränserna för ditt hem flera dagar i sträck, men att behålla ett positivt tänkesätt kommer att hjälpa oss alla att ta oss igenom dessa tider på ett mycket mer upplyftande sätt.


Dina positiva vibbar kan också lyfta din partner. Verkar vara en färdighet som de flesta par brottas med, men förhoppningsvis blir det lättare på grund av alla dessa virtuella dejter som ni redan har tagit tillsammans. Även om du känner att du har låst den här verbala kommunikationsgrejen, kan det bara förbättra dina färdigheter och styrkor som ett par. Våra telefoner idag har några galna extra funktioner som kan fånga några ganska roliga selfies.


Gå och ta lite av dig själv, be din partner ta några till och byt dem med varandra; Skriv ut. Boka in en dejtkväll och arbeta tillsammans för att designa collage av deras roliga ansikten för att skapa minnen som stolt kommer att visas upp på dina väggar. Vill du ha ett ännu snabbare sätt att ta reda på om du är kompatibel med din partner förutom att ta dig tid att läsa böcker som The 5 Love Languages ​​och Attached som beskrivits i tidigare datum?


Ok, online dating idéer, onlinevärlden har många, online dating idéer, många frågesporter som ni två kan sitta ner och göra tillsammans också. Var redo att diskutera dessa fynd tillsammans i ett slag, online dating idéer, kärleksfullt sätt. Du kommer fortfarande att ta reda på några intressanta aspekter av din dejt om de väljer Truth, men om de väljer Dare kanske du spricker hela natten lång. Den extra tid som ges till oss just nu kan få oss att titta igenom våra närmaste och vilja rensa ut det gamla för att bara göra plats.


Date night idé! Under dagen går ni båda igenom era garderober och gör en hög med kläder som ni funderar på att släppa. Planerar att delta i en av dessa fantastiska presenter av virtuella konserter tillsammans, online dating idéer. Kom ihåg att hjälpa till att stödja dessa konstnärer med monetära bidrag, om du kan, så att de kan fortsätta dela sin konst med online dating idéer.





passions dating webbplats



Även om en dejtkväll över video inte är exakt samma som en dejtkväll personligen, kan den fortfarande vara söt, särskilt om du kommer förberedd med en rolig idé. Vem lagade den mer eleganta boeuf bourguignonne? Titta på en film eller spela ett tv-program. Välj en film eller ett TV-program du vill se och tre, två, en — tryck på play.


Spela ett spel. Kanske något som charader eller ett onlinespel som Jackbox. Ha en dubbeldejt. Bjud in ett annat långväga par till en videochatt för fyra personer. Drick lite pasta tillsammans. Hur var deras dagar?


Hur klarar de separationen? Har de något skvaller? Måla och dricka vin. En av er väljer det ämne ni vill prata om, som om ni är en podcast för en person och den andra bara lyssnar.


Ha en bokklubbskväll eller en artikelklubbkväll. Välj en bok att läsa och diskutera eller, om det är tidspressat, en lång artikel. Något lätt. Kanske något från några år sedan. Ha en dansfest. Ha en konst- och hantverkstävling. Vem kan göra det bästa hantverket utifrån de saker de har i sin lägenhet eller papperskorg? Det här kommer att bli en stor utmaning. Eller så kan partners turas om att ropa uppmaningar och reagera.


Kolla in den här listan med improv-spel och den här med improv-spel att spela på Zoom. Virtuella dejtlådor är en internettrend där par spelar in sig själva när de öppnar olika presenter från en partner.


Varje låda innehåller föremål relaterade till en partner, till exempel ett favoritmellanmål och dryck, en produkt i en favoritfärg och ett föremål som får dig att tänka på dem. Bestäm först vilka föremål som ska hamna i lådan. Sedan, du och din dejt gör och postar lådorna till varandra. Se till att vänta till datumet för att öppna lådan och utforska innehållet. Förklara sedan vart och ett av dina val. Show and Tell är en av de mer enkla onlinedejtidéerna.


Varje del av paret tar med ett till tre föremål till videosamtalet för att prata om. Du kan ge din partner riktlinjer för saker som semester, bästa dagen i mitt liv, familjeband och fåniga hemligheter. Eller lämna uppmaningarna öppna och ta med saker du gillar att prata om. Virtuell bal är ett sätt att återfå spänningen med att gå på gymnasiedans med en förälskelse.


En snygg klädkod är ett måste, och du och din dejt bör anlända i din mest glamorösa eller upprörande klänning eller kostym. Under samtalet kan ni äta en måltid tillsammans på distans, dansa till roliga låtar och långsamma jams och dela bilder och berättelser från din riktiga gymnasiebal.


I slutet av kvällen kan du ta några skärmdumpar med bilder tillsammans. Det här eller det där? är ett frågespel som ber spelarna att välja mellan två relaterade alternativ. Spelet kan vara ett snabbt sätt att lära känna en virtuell första dejt. Ge bara uppmaningar en efter en och be din partner att välja ett alternativ. Du kan pausa spelet för att förklara oväntade val, eller för att frivilligt erbjuda ett hemligt tredje alternativ.


Kolla in hela listan över This or That? Pen Pal Challenge är en pågående virtuell dejtidé. De flesta tycker om att få personlig post, särskilt kort eller brev från en älskad.


Poängen med den här övningen är att skriva handskrivna brev att dela med din partner. Varje bokstav kan följa ett specifikt tema eller uppmaning. Vi rekommenderar att du skickar ett brev i veckan under en eller två månader, eller ett brev varje dag under ett par veckor. Bokstäverna kan också innehålla foton och små presenter som påsar med te, klistermärken och origami.


Kom gärna med egna ämnen och uppmaningar också. Du och din dejt kan jämföra och kontrastera planer och mål och upptäcka likheter och skillnader. För att slutföra denna aktivitet kan var och en av er skapa och dela en visionstavla i en digital whiteboard-app som Miro eller ett projektledningsverktyg som Trello.


För att bygga brädor, svara på uppmaningar som:. Se till att använda bilder och grafik. När du är klar, dela tavlan med din partner och förklara dina val. Om du känner dig inspirerad kan du också bygga en bräda och en bucket list tillsammans, med mål som restauranger att prova, resor att ta och nya färdigheter att lära sig. Det finns många brädspel online du kan spela på din virtuella dejtkväll. Du kan till exempel spela Monopol, Risk och Schack.


Dessa spel är en bra kontaktpunkt för din dejt och kan hjälpa till att skapa positiva minnen av upplevelsen. Här är en lista över brädspel att spela online med vänner. Långdistansrelationer kan vara svåra, särskilt när videosamtal blir repetitiva.


Par som bor i olika städer, stater och länder har ofta inte möjlighet att gå på konventionella dejter.


Virtuella dejter är sätt för dessa par att skaka om rutinen och ansluta mer meningsfullt när de är långt ifrån varandra. Onlinedejter kan också ta bort en del av nervositeten från första dejten. Deltagarna kan gå med från ett bekvämt, säkert utrymme och kan fokusera på en dejt utan att bli distraherad av den omgivande miljön. Dessa datum är också ett billigt och lågt underhållssätt att mäta kompatibilitet innan du spenderar tid, energi och ansträngning för att träffas personligen.


Även om Zoom-datum kan verka okonventionella, förändras uppvaktningsritualer kontinuerligt genom historien, och onlinedejting är ett logiskt nästa steg i moderna, tekniskt anslutna samhällen. Konceptet med videosamtalsdatum kan verka konstigt eller tråkigt, men med omsorg och planering kan dessa onlineutflykter vara lika roliga och meningsfulla som personliga möten. Kolla sedan in den här guiden för att hantera kontorsromantik som chef.


Virtuella dejtkvällar är sätt för par att tillbringa kvalitetstid tillsammans på Zoom, FaceTime eller Skype. Dessa typer av onlineträffar är idealiska för långdistanspar eller par som inte kan träffas på grund av faktorer som låsningar eller tidsbegränsningar. Några bra idéer för virtuell första dejt inkluderar husjakt, konstkurser online, virtuella baler och filmkvällar.


I allmänhet gäller att ju enklare aktiviteten är desto bättre. För att planera en virtuell dejtkväll, hitta först en partner som kan gå med dig. Fråga antingen din dejt om aktivitetspreferenser eller planera en överraskning. Planera sedan underhållning för din dejt, som filmer, matlagningskurser eller spel. Var noga med att låta din partner veta om de ska förbereda eller ta med något för samtalet. Slutligen, skapa en möteslänk eller ring direkt på FaceTime eller Skype, och gör dina planerade aktiviteter tillsammans.


Virtuella dejter är säkrare alternativ för blinddejter och förstagångsdejter, eftersom deltagarna inte behöver träffas personligen eller riskerar att avslöja hemadresser. Med Zoom-datum finns det ingen risk att stå upp på en offentlig plats eller vänta på att ett datum ska komma. Dessa möten är mindre pressade och kräver mindre förberedelser och restid. Plus, virtuella dejter är ett sätt för långdistanspar att spendera tid tillsammans och skaka upp videosamtalsrutinen. Teambuildande innehållsexpert. Angela har en Master of Fine Arts i kreativt skrivande och arbetade som community manager på Yelp för att planera evenemang för företag.


Hoppa till innehåll Du hittade vår lista med unika virtuella dejtidéer. Den här listan innehåller: onlinedejtidéer Zooma dateidéer virtuella dejtkvällsidéer virtuella dejtspel virtuella förstadejtidéer Här är listan! Lista över virtuella dejtidéer Från fjärrmiddagar till mobila skattjakter till musikmixar online, här är en lista med aktiviteter för Zoom-dejtkvällar som främjar anslutning och gör onlinedejter roligare. Överraskningsmiddag Överraskningsmiddagar är en av de mer unika idéerna för virtuell dejtkväll på långa avstånd.


Matlagningskurser Att äta tillsammans är roligt, och matlagningskurser tar fjärrmiddagsdejter till nästa nivå. Vinprovningskurser Online vinprovningar ger eleganta idéer om virtuella datum. Proffstips: Köp en flaska av ditt favoritvin att dela tillsammans personligen. Mixologi Online-mixologilektioner är ett roligt sätt att ta en drink med långdistansdejt.


Skapa cocktails uppkallade efter varandra och förklara betydelsen av varje ingrediens. Överraska varandra med ett cocktailrecept. Låt din dejt ta med extra ingredienser och avslöja den riktiga cocktailen först när dejten börjar. Tävla i en tävling i Chopped-stil och gör cocktails av lådor med mystiska ingredienser.


Gör drycker utöver det vanliga som spritiga milkshakes, popsicle-cocktails, örtdrycker eller färgskiftande drycker. Konstklasser Virtuella konst- eller hantverkskurser ger chansen att visa upp din kreativa sida av din dejt. Proffstips: Skicka det färdiga projektet till din dejt i slutet av upplevelsen.


Virtuell kaffepaus Virtuella kaffepauser är fantastiska middags- eller lunchdejter och är bra för par som arbetar hektiska eller motstridiga scheman. Movie Nights Movie Nights är en av de mest populära aktiviteterna på distanskvällar. Virtuella museumsturer Du och din dejt kan besöka kända museer som Louvren, Smithsonian och MoMA utan att lämna huset.


Djurkameror När du och din dejt inte kan gå till djurparken, tar djurwebbkameror djurparken till dig. Online Jeopardy Jeopardy är ett klassiskt spelprogram som skapar en rolig och konkurrenskraftig virtuell dejt. Remote Scavenger Hunt Remote Scavenger Hunts är roliga spel för virtuella dejter. Här är en lista med uppmaningar: Kärleksbrev från dig Biljettkubb från ett dejt Present du fick mig Mat vi åt tillsammans Första sms:et du någonsin skickade mig Souvenir från en parsemester Favorit från ett bröllop som deltog i tillsammans Min favoritfilm Min favoritmat Objekt jag lämnade hos dig Objekt du har lånat av mig på obestämd tid. Du kan också utmana varandra att ta bilder av varandra.


Skattjakt Virtuell skattjakt kräver benarbete, men är ett roligt sätt att tillbringa ett Zoom-datum. Newlywed Game Newlywed Game är ett av de roligaste virtuella spelen för par. Här är några nygifta spelfrågor: När fyller jag år? Vad var det första jag någonsin sa till dig? Vad hade jag på mig första gången du såg mig? Vilken är min favoritlåt?


Vilken är min favoritmat? Vilken är min favoritfilm? Hur gammal var jag när jag lärde mig cykla? Var är min drömdestination? Vad ville jag bli när jag blev stor? Vilket var mitt favoritämne i skolan? Vad är jag allergisk mot?


Vilket är min största husdjursförmåga? Vad är jag rädd för? Mad Libs Mad Libs är ett fånigt spel som kan förvisa videosamtal blahs eller första date jitters. Kolla in fler roliga ordspel. Online Escape Rooms Relationer handlar om konfliktlösning, och det finns kanske inget bättre sätt att finslipa dina problemlösningsförmåga än att slutföra escape room online tillsammans.


Tjugo frågor Tjugo frågor är ett spel som hjälper spelare att lära känna mer om varandra. Pussel Pussel är ett lugnande men ändå stimulerande spel att spela på virtuella dejtkvällar.


Yoga Yoga är ett lugnande sätt för par att träna och koppla av tillsammans online. Proffstips: Gör en yogaspellista för samverkan med mjuk musik att spela under ditt flöde. Geoguessr Medan det är långt ifrån varandra kanske ni inte kan utforska den verkliga världen tillsammans, men ni kan fortfarande äventyra online.


Läs mer om Geoguessr. Powerpoint Party Powerpoint kan låta som den minst romantiska dejtidén, men att göra och presentera bildspel kan vara ganska kul. Fotoalbum En av de enklaste idéerna om dejting på distans är att bläddra igenom fotoalbum online tillsammans. Two Truths and a Lie Two Truths and a Lie är ett vanligt isbrytarspel och är en rolig aktivitet för par som lär känna varandra. Kolla in fler frågespel.


Dramatiska avläsningar Dramatiska avläsningar är en av de mer excentriska men roliga virtuella FaceTime-dejtidéerna. I likhet med de 5 kärleksspråken finns det 3 anknytningsstilar som vuxna har som de tar med sig in i relationer. Plocka upp boken, bifogad av Amire Levine, M.


Heller, M. Värt att veta för att skapa en sund relation som håller. Använd en dejtkväll för att diskutera planerna för er framtid tillsammans. Försök att lösa problem som kan finnas mellan er två. Se till att ni båda är på samma sida och är tydliga med vilka idéer ni har för vart förhållandet är på väg. Att använda ett nytt språk hjälper dig att förbättra dig och bli mer flytande så varför inte engagera din partner i att lära dig språket med dig?


Kanske ta en pekpinne från en av destinationerna du placerade i din framtida resebok som ni två satte ihop på ett tidigare datum och låt det avgöra vilket språk som ska läras tillsammans. Då blir det lätt att lära sig, öva och bli flytande eftersom ni båda kan prata språket med varandra. Kanske under dina virtuella dejter, ja? Du kan komma igång här med några av våra grundläggande spanska fraser!


Ett superkul spel att sätta ihop. Ställ in din enhet för att Skype din dejt och börja sedan spela scener från filmer, imitera vissa skådespelerskor eller skådespelare, utföra åtgärder för att få den andra att gissa ord eller fraser. En-mot-en Pictionary kan vara ett skrattframkallande alternativ när du ser din partner försöka skissa bilder för att få dig att gissa deras ämne eller betydelse.


Att hålla sig frisk kan hålla sinnet och kroppen friska i dessa galna tider så varför inte anmäla dig till en yogaklass online tillsammans? Innan lektionen börjar koppla upp din Skype så att du kan vara precis bredvid din dejt och utöva yoga. Sök efter idéer om sällskapsplantering, växtsorter i frökatalogerna och verktyg som behövs för att få igång trädgården. Förhoppningsvis, när alla föremål anländer, kommer social distansering att avbrytas och du kommer att kunna ha ett fysiskt datum för att faktiskt plantera fröna tillsammans.


Varför vänta på en fysisk semester till en av de platser du lägger i din framtida resebok? Gå dit på en virtuell dejt. Tack och lov för internet och dess förmåga att omedelbart ta dig till vilken plats som helst i världen! Utforska YouTube för virtuella stadsrundturer och skönheten de erbjuder turister av alla slag. Ett bra kvällsspel, det här är mer ett spel för att diskutera dina dagliga vinster Rosor och dagliga kämpar törnen. Försök att fokusera på att beskriva fler rosor än taggar, vilket kan vara mycket svårt att göra när man tvingas hålla sig inom gränserna för ditt hem flera dagar i sträck, men att behålla ett positivt tänkesätt kommer att hjälpa oss alla att ta oss igenom dessa tider på ett mycket mer upplyftande sätt.


Dina positiva vibbar kan också lyfta din partner. Verkar vara en färdighet som de flesta par brottas med, men förhoppningsvis blir det lättare på grund av alla dessa virtuella dejter som ni redan har tagit tillsammans. Även om du känner att du har låst den här verbala kommunikationsgrejen, kan det bara förbättra dina färdigheter och styrkor som ett par. Våra telefoner idag har några galna extra funktioner som kan fånga några ganska roliga selfies. Gå och ta lite av dig själv, be din partner ta några till och byt dem med varandra; Skriv ut.


Boka in en dejtkväll och arbeta tillsammans för att designa collage av deras roliga ansikten för att skapa minnen som stolt kommer att visas upp på dina väggar. Vill du ha ett ännu snabbare sätt att ta reda på om du är kompatibel med din partner förutom att ta dig tid att läsa böcker som The 5 Love Languages ​​och Attached som beskrivits i tidigare datum?


Ok, onlinevärlden har många, många frågesporter som ni två kan sitta ner och göra tillsammans också. Var redo att diskutera dessa fynd tillsammans på ett vänligt, kärleksfullt sätt. Du kommer fortfarande att ta reda på några intressanta aspekter av din dejt om de väljer Truth, men om de väljer Dare kanske du spricker hela natten lång.


Den extra tid som ges till oss just nu kan få oss att titta igenom våra närmaste och vilja rensa ut det gamla för att bara göra plats. Date night idé!


Under dagen går ni båda igenom era garderober och gör en hög med kläder som ni funderar på att släppa. Planerar att delta i en av dessa fantastiska presenter av virtuella konserter tillsammans. Kom ihåg att hjälpa till att stödja dessa konstnärer med monetära bidrag, om du kan, så att de kan fortsätta dela sin konst med världen. Vi har alla olika perspektiv i våra relationer så varför inte planera en dejt för att praktiskt taget sitta ner med varandra, kanske spela lite musik och ta tid att skriva ut hur du ser på din kärlekshistoria.


Ta dig tid att dela dem så att du kan se din relation från din partners sinne. Kolla in alla exotiska djur, prata om dina favoriter samtidigt som du stöttar djuren genom ditt besök. Köp några tunga indexkort. Om du har en idé om när du kommer till More Date Ideas? tillsammans igen, i köttet, lägg till dessa siffror till registerkorten, dekorera dem, lägg till dina egna inspirerande citat eller andra ord som påminner dig om din kärlek och fäst dem alla för att använda dem som en nedräkning till slutet av denna sociala distansering.


Koppla ihop de olika aspekterna av verbal och icke-verbal kommunikation genom att lära sig teckenspråk. Du måste verkligen dra nytta av det du har fulländat genom att använda dina ögon, titta på den andra personen och för att ansluta genom detta språk som är verbalt men samtidigt nonverbalt. Ett så vackert språk att kunna tillsammans som kan ge dig en ännu starkare uppsättning kommunikationsförmåga.


Här är några coola teckenspråkskort som du kanske skulle vilja prova! Att avsluta varje dag med att säga god natt är ett måste för långdistansförhållanden. Varför inte ringa upp varandra när ni kryper ner i era egna sängar, delta i lite kuddprat när ni båda glider iväg till drömvärlden tillsammans. Försök att inte låta dessa tider av karantän och avstånd ta en negativ vägtull på ditt dejtingliv.

No comments:

Post a Comment