Tuesday, December 21, 2021

Seurustelu tai suhde ranskalaisen suudelman jälkeen

Seurustelu tai suhde ranskalaisen suudelman jälkeen



He oppivat tuntemaan sinut ihmisenä, eivät sinua esineenä. Vastasi Fr. Saan usein sähköposteja pidättäytyneiltä pariskunnilta, jotka sanovat rakastavansa todella toisiaan ja haluavat pysyä puhtaina, mutta he putoavat jatkuvasti ja seurustelu tai suhde ranskalaisen suudelman jälkeen samoihin seksuaalisiin synteihin. Kirjailija: Bev G. Ajan löytäminen puhumiseen tai kiintymyksen osoittamiseen on rajoitettu talon pienimpien kanssa. Et todellakaan suudella esimerkiksi siskoasi ranskaksi.





Porch-blogi



Ensimmäinen suudelma voi tehdä tai katkaista minkä tahansa romanssin. Seurustelu tai suhde ranskalaisen suudelman jälkeen Jopa ennen kuin voit suudella ketään, jota näet, sinun on tiedettävä, milloin se tehdään. Voitko suudella ensimmäisillä treffeillä? Pitäisikö vähän odottaa? Entä jos he ovat huono suutelija?


Entä jos olet huono suutelija? Ota kaikki mukaan, seurustelu tai suhde ranskalaisen suudelman jälkeen, anna se nyt ulos yhdellä isolla hengityksellä. Voida paremmin? Hyvä, nyt jatketaan. Kun olet yli 50-vuotias, olet paljon varmempi elämäsi monista kohdista. Treffit ja parisuhteet eivät kuitenkaan ole yksi niistä, seurustelu tai suhde ranskalaisen suudelman jälkeen. Iän myötä seurustelu ei ole helpompaa. Älä huoli, koska olemme täällä auttamassa.


Jos seurustelet yli 50-vuotiaana ja mietit, milloin sinun pitäisi suudella, meillä on muutama vinkki. Ensimmäiseen suudelmaan kohdistetaan aina paljon painetta, mikä voi tehdä monet hermostuneeksi ja saada heidät hieman liian edellä. Onko todella sen arvoista, että kaikesta selvitään? Loppujen lopuksi se on vain suudelma. Molemmissa tunteissa on totuutta.


Vaikka se on vain suudelma, se luo ennakkotapauksen tulevalle. Jos et tunne mitään suuteltuasi tätä henkilöä, se ei ehkä ole tavoittelemisen arvoinen suhde. Mutta entä jos pidät niistä todella, todella ja luulet, että hermosi ovat tiellä? Se voi täysin tapahtua, joten mene eteenpäin ja yritä toista tai kolmatta suudelmaa.


Jos et vieläkään tunne mitään, saattaa olla aika leikata ne irti. Silti se on yksinkertainen suudelma, joten älä huolestu siitä liikaa. On okei olla hermostunut, koska se osoittaa, että välität näkemäsi henkilöstä enemmän kuin luulet, mutta älä anna hänen häiritä suutelutaitojasi. Riippumatta siitä, kuinka vanhaksi tulet, kysymys siitä, pitäisikö sinun suudella ensimmäisillä treffeillä vai ei, herää aina.


Ei todellakaan ole tiukkaa sääntöä, jota sinun pitäisi noudattaa, mutta on huomattava, että suuteleminen ensimmäisillä treffeillä ei ole niin paheksuttavaa kuin ennen, seurustelu tai suhde ranskalaisen suudelman jälkeen. Itse asiassa yli 50 deittisivuston OurTime tekemässä tutkimuksessa todettiin, että "53 prosenttia yli 50-vuotiaista sinkkuista pitää sopivana suudella jotakuta yhden treffin jälkeen. Se, että yli puolet sinkkuväestöstä katsoo tämän olevan kunnossa, ei tarkoita, että sen pitäisi olla sinulle.


Seurustelu tai suhde ranskalaisen suudelman jälkeen et ole mukava suudella jotakuta ensimmäisillä treffeillä, älä tee sitä. Voit odottaa toiseen, kolmanteen tai jopa neljänteen tapaamiseen. Ole vain tietoinen siitä, miksi et halua suudella heitä. Jos menet kouralliseen treffeille yksittäisen henkilön kanssa, etkä halua istuttaa niitä, se ei todennäköisesti tule onnistumaan.


Voit suudella heitä nähdäksesi, lentävätkö kipinät yhtäkkiä, mutta jos ne eivät ole jo siellä, kun olette toistenne seurassa, he eivät todennäköisesti ole seurustelu tai suhde ranskalaisen suudelman jälkeen sinä selvität. Entäpä treffeilläsi suudella? Huomasimme, että kun ensimmäinen suudelma tapahtuu, on todella mukavuustasosi mukaista, mutta mitä tapahtuu, jos päätät pidentää sitä?


Jälleen kerran, tässä on tärkeintä tietää, miksi työnnät sen pois. Joten jos teet sen, koska et halua kiirehtiä asioita, olet selvillä.


Tänään show-parisuhdeasiantuntija Ian Kerner paljasti, että ensimmäisen suudelman pidättäminen antaa treffeille tietää, että näet enemmän potentiaalia heissä olla pitkäaikainen kumppani kuin jos suutelet heitä heti.


Tarkoittaako tämä sitä, että ensimmäisten treffien suuteleminen kertoo heille, että pidät heidät vain hauskana? kyllä ​​ja ei. Jos et suutele treffejäsi, se voi saada heidät uskomaan, että et ole kiinnostunut, kun taas toiset pitävät tätä jotenkin jännittävänä. Kaikki riippuu todella sinusta ja päivämäärästäsi, seurustelu tai suhde ranskalaisen suudelman jälkeen.


Paras tapa ilmaista tunteitasi, muutoin kuin istuttamalla niitä päälle, on kommunikoida. Kerro heille, että haluat suudella heitä, mutta haluat odottaa hieman varmistaaksesi, että siellä todella on jotain. Tai kysy heiltä, ​​voitko suudella heitä, kun olet ihana, ensimmäinen treffi on päättynyt.


Näin varmistat, ettei kummallakaan ole hämmennystä tunteista, joita teillä molemmilla on mahdollisesta tulevaisuudesta yhdessä. Suutele kumppaniasi aina, kun tunnet olosi mukavaksi, kunhan se on molempien yhteisymmärrystä. Voit suudella ensimmäisillä treffeillä tai voit odottaa muutaman treffin matkalla. Kaikki riippuu sinusta. Twiittaa meille womendotcomille tai kerro meille Facebookissa!


Jos seurustelet yli 50-vuotiaana, tämä on oikea aika suudella. Hei, nimeni on Doris Roadside Attractionsin kautta. Ashley Locke 15. maaliskuuta, seurustelee yli 50-vuotiaana enkä ole varma, milloin suudella?


Meillä on vihjeitä Ensimmäinen suudelma voi tehdä tai katkaista minkä tahansa romanssin. Tarkista ne alta! treffisuhteet seurustelu tai suhde ranskalaisen suudelman jälkeen neuvoja rakkaus.





ilmainen Internet-treffipalvelu web-treffit



Mikä tekee "ranskalaisen" suudelman niin erilaisen kuin mikään muu suudelma? Olen naimisissa ranskalaisen miehen kanssa, kysyin. 22 vuoden avioliiton jälkeen se oli valaiseva keskustelu. Hän selitti, että ranskalainen suuteleminen on useimmille miehille keino saavuttaa päämäärä.


Suutelemalla on tarkoitus. Kaikki suudelmat eivät ole tarkoitettu kiihotuksiin. Jotkut ovat kohteliaita, mutta ranskalaista suudelmaa pidetään enemmän esipelinä. Jos se puuttuu, onko se surullista vai vain todellisuutta? Nuorena avioparina sinulla on aikaa, mutta kun lapset tulevat kuvaan, bam! Aika on olematon. Ajan löytäminen puhumiseen tai kiintymyksen osoittamiseen on rajoitettu talon pienimpien kanssa. Silloinkin, kun on suunniteltu viikonloppu poissa lapsista, aktiviteetit keskittyvät enemmän nukkumiseen kuin mihinkään seksiin johtavaan.


Toisin kuin Carrie Bradshaw HBO-sarjassa Sex and the City, joka yhdessä jaksossa joutui paniikkiin, koska hän ja Mr. Suuret eivät harrastaneet seksiä joka ilta, useimmille pariskunnille se ei ole todellisuutta. Elämä on hektistä, hullua, kilpailevien prioriteettien kanssa. Minäkin rakastan kenkiä ja jälkiruokia. Erona on se, että jos syön kakkua, painoni nousee. LIITTYVÄT: Kuinka ranskalainen suudella paremmin kuin kukaan muu Kyllä, todella!


Kuten mieheni sanoo: "Ranskalainen suudelma saa moottorin käymään. Opit tuntemaan heidät paremmin kuin kukaan muu ja pelkkä katse tai yksinkertainen kosketus sanoo: "Hei, olen valmis lähtemään! Toisin sanoen saatat olla enemmän kiinnostunut niistä, joilla on erilaiset geenit kuin sinulla, ja tämä ero havaitaan suudelmalla. Sairastut paljon todennäköisemmin kättelemisestä kuin suutelemisesta.


Andriyko Podilnyk Unsplashin kautta. Termi "ranskalainen suudelma" sisällytettiin ensimmäisen kerran Oxfordin englannin sanakirjaan vuonna, mutta tarkalleen, milloin ja missä se keksittiin, on epäselvää. Kirjassa The Science of Kissing: What Our Lips Are Telling Us, kirjailija Sheril Kirshenbaum sanoo, että ranskalaisesta suutelusta tuli suositumpaa toisen maailmansodan jälkeen.


Antropologi Vaughn Bryantin mukaan tämä johti suosittuun sanontaan: "Kun Ranskassa anna tytöt suudella sinua", joka myöhemmin muuttui "hanki ranskalainen suudelma". JD Chow Unsplashin kautta. Minun piti tulla lukemaan tämä artikkeli, koska kun olin pieni lapsi, isosiskoni kertoi minulle, että joissakin maissa tai kulttuureissa ihmiset eivät suutele. Se oli shokki! Vaikka olin nuori, ajattelin, että suudelma on yhtä universaali kuin hymy. En voinut kuvitella, miksi kulttuuri ei koskaan tehnyt sitä! Loistava artikkeli!


Fyysinen läheisyys. Kaverin houkutteleminen. Päivämäärä Ideoita. Nettideittailu. Persoonallisuustyyppi. Suhdeongelmat. Parisuhdeneuvoja. Sinkkuelämä. Lue lisää Pairedlifesta. Kuinka teeskennellä, että avioliittosi on kunnossa. Kuinka voittaa taistelusi sekaantuvan anopin kanssa. Aiheeseen liittyvät artikkelit. Parhaissa seurusteluissa ja avioliitoissa on aina Kristus suhteen keskipisteessä. Pysy sillä välin lähellä Jeesusta ja Siunattua Neitsyt Mariaa. Jatka säännöllistä rukouselämää ja sakramenttielämää ja kannusta poikaystävääsi tekemään samoin.


Se on paras valmistautuminen avioliittoon. Lisätietoa, katso Fr. Voit oppia hänestä lisää täältä. Toivon tämän auttavan. Keskimääräinen arvio. Jaa arvostelusi! Kirjaudu vain sisään tai luo ilmainen tili.


Sinun tulee olla kirjautuneena sisään kommentoidaksesi. Täytä tämä lomake saadaksesi viikoittaisen sähköpostin ja luodaksesi ILMAINEN tili, joka tarjoaa pääsyn vain jäsenten sisältöön. RC Spirituality on Regnum Christin palvelu, joka luo elämää muuttavaa katolista kasvatusmateriaalia monissa mediamuodoissa. Tietoja Meet the Team Filosofiamme Fr. Bartunek Suojeluspyhimyksemme yhteyshenkilö. Elävä adventti Marian sydämessä Meditaatio Novenas Online Classroom RC Essays RC Formation Pathway Retriittioppaat Speaker Bureau Opintopiirin oppaat.


Gospel Reflections Retreat Guides -videot. Pyydä pappi-setä Eddy Spiritual Smoothies -viikottaisia ​​sähköposteja. RCSC:n julkaistut kirjat RC Essays Retreat Guide -vihkot Kaikki kirjat Suositeltu lukeminen. K: Olen kotoisin maasta, jossa vanhempamme järjestävät avioliiton puolestamme. Mutta jotkut perheet sallivat tytön ja pojan, jotka rakastuivat, mennä naimisiin ennen kuin heille sovittiin avioliitto.


Kotimaassani useampaan kuin yhteen ihmiseen rakastumista pidetään väärin, ja näin sanoisivat myös katolilaiset, mukaan lukien papit ja nunnat. Ja vaikka he kaikki kannattaisivat sovittuja avioliittoja, jotkut sanoisivat, että jos ihmiset rakastavat toisiaan, on hyvä, että heidän pitäisi mennä naimisiin.


Ajattelin deittailua tapana tutustua oikeaan ihmiseen tehdäkseni hänestä kumppanini loppuelämäksi. Mutta näen Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, että on täysin hienoa, että ihminen rakastuu yhteen ihmiseen ja sitten jättää hänet ja rakastuu uudelleen toiseen ihmiseen. On väärin ja katsotaanko pettämiselle, jos aviomies tai vaimo suutelee tai tulee romanttiseksi jonkun muun kanssa kuin heidän kumppaninsa?


Ja jos seurustelu yrittää tutustua oikeaan henkilöön, kuinka on OK suudella ja olla romanttinen kyseisen henkilön kanssa? Koska se on sama kuin pettäminen, mutta ennen avioliittoa.

No comments:

Post a Comment